|      Bize Ulaşın    |     Sanal Tur 360°    |  

HACCP Nedir?

 

HACCP (Kritik Kontrol Noktalarının Tehlike Analizi):

 

HACCP sistemi,  NASA ve Natick askeri laboratuarlarıyla çalışan Pillsbury şirketi tarafından oluşturulan gıda üretiminde sıfır hata prensibine dayanan bir risk yönetim sistemidir.

 

WHO (Dünya Sağlık Örgütü) alt komisyonunca uluslararası platformda kabul edilen bu risk yönetim sisteminde , izlenmesi gereken her işlem aşamasının Kritik Kontrol Noktası olarak belirlenmesi ile başlar.

 

Her ürün için ayrı ayrı Kritik Kontrol Noktaları ve akış şeması hazırlanır.

 

PALM Otel,  yüksek gıda hijyeni standartlarında hizmet verilmesini sağlamak ve oluşabilecek tüm riskleri minimum seviyeye indirerek, sağlıklı ve güvenilir hizmet sunmak için HACCP Belgesine sahip olmuştur.

 

Otellerde,   Kritik Kontrol Noktası  olarak kabul edilen GENEL, SATIN ALMA, MAL KABUL, DEPOLAR, MUTFAKLAR, SUNUM NOKTALARI v.s  olarak sınıflandırılan alanlarda risk noktalarının tespitini ve kontrolünü otelimiz  uygulamaktadır.

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 
Odalar
Restaurant & Bar
Aktiviteler
Toplantı Salonu